...
2023_578
De winterschilder
Lage prijzen, snelle service
2023_578
De winterschilder
Lage prijzen, snelle service
previous arrow
next arrow

Vrijblijvend advies

Het ontstaan van de winterschilder

De traditie van de winterschilder vindt zijn oorsprong in Nederland, waar schilders in de winterperiode minder werk hadden vanwege het koude weer en de korte dagen. Om de winterdip in hun inkomsten op te vangen, bedachten ze een slimme strategie: het aanbieden van speciale tarieven en kortingen voor schilderwerk tijdens de wintermaanden. Zo ontstond de term “winterschilder.”

De winterschilder biedt klanten de mogelijkheid om hun huizen op te frissen tegen aantrekkelijke prijzen. Door de lagere vraag naar schilderwerk in de winter, waren schilders bereid om hun diensten goedkoper aan te bieden, wat resulteerde in een win-winsituatie voor zowel de schilders als de huiseigenaren.

De voordelen van schilderen in de winter

Waarom wachten op de lente? Ontdek de voordelen van schilderen in de winter voor een huis dat niet alleen stijlvol is, maar ook optimaal beschermd. Winterse schilderklussen bieden niet alleen directe verbeteringen, maar ook langdurige resultaten die je huis beschermen tegen de elementen. Kies voor een slimme benadering van huisverbetering en schilder deze winter jouw woning in een frisse nieuwe look

Brancheorganisatie OnderhoudNL

OnderhoudNL is dé brancheorganisatie voor vakmensen in het schildersambacht. Door lid te zijn van OnderhoudNL kunnen wij het merk winterschilder dragen en garanderen wij de kwaliteit van onze diensten. 

De campagne loopt van oktober tot eind januari. Binnen deze periode staan wij klaar voor al uw schilders klussen. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.