...
IMG_6911

Vrijblijvend advies

Binnenschilderwerk

Ontdek hoe de conditie van het schilderwerk de sfeer van jouw interieur beïnvloedt. Na verloop van tijd vertoont het schilderwerk tekenen van slijtage. Kleuren vervagen en kleine scheurtjes leiden uiteindelijk tot afbladderen. Kwalitatief binnen schilderwerk kan gemiddeld tot wel 10 jaar meegaan, afhankelijk van de mate van gebruik.

Behoud de frisheid van kleur

Wij begrijpen dat de uitstraling van je interieur staat of valt met de kwaliteit van het schilderwerk. Onze vakkundige schilders zijn toegewijd aan het behouden van de frisheid van kleuren, zodat je interieur altijd straalt als nieuw. 

Is het moment aangebroken voor een opfrisbeurt? Laat Van Dalen Schilderwerken met je meedenken. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieurdesign en hebben een scherp oog voor welke kleuren(combinaties) zorgen voor die perfecte finishing touch.

Duurzame resultaten

Of het nu gaat om het verfrissen van één ruimte of een complete transformatie van je interieur, Van Dalen Schilderwerken staat garant voor duurzame resultaten. Ons binnen schilderwerk biedt niet alleen een visuele upgrade, maar ook een langdurige bescherming voor je schilderwerk.

Minimale last, maximale zorg

We hechten waarde aan het minimaliseren van eventuele overlast. Daarom verminderen we overlast door gebruik te maken van bouwstofzuigers bij het schuren en geurarme, watergedragen verfproducten. Het hele huis leeghalen is meestal niet nodig, we werken kamer voor kamer. Jouw vertrouwen is essentieel, en we doen er alles aan om dat te verdienen en te behouden.

Altijd de juiste aanpak

Wij nemen de tijd om de optimale verftechniek voor elke ruimte te bepalen. We houden rekening met de specifieke eigenschappen van de ondergrond, het beoogde gebruik en uiteraard jouw wensen. Of het nu gaat om kwasten, rollen, spuiten, of een slimme combinatie daarvan, we passen de techniek aan voor het beste resultaat. Zorgvuldig demonteren we klinken en lampen, om ze na afloop weer netjes op hun plek te zetten. Op die manier bereiken we zelfs de lastigste hoekjes en maken we onze belofte waar: altijd strak en visueel verbluffend mooi schilderwerk.

Schilder Haarlem, Zaandam & Purmerend

Behang- en Renovlies

Behang is de trend van nu, dankzij zijn veelzijdigheid in kleuren, prints, dessins, en figuren. Het geeft je de kans om op een eenvoudige manier een eigen stempel op je ruimte te drukken, op te vrolijken of een frisse uitstraling te geven. Perfect voor veranderingsliefhebbers, zonder hoge kosten. Ontvang advies van onze experts en maak gebruik van onze professionele behangers.

Overweeg Scanbehang (glasweefsel- of glasvliesbehang) voor strakke muren zonder gedoe en hoge kosten. Het is zowel glad als met structuur toepasbaar, duurzaam en blijft jarenlang mooi. Het verbergt kleine oneffenheden, is bijna 50% goedkoper dan stucwerk, en biedt verschillende structurele mogelijkheden.

Latex/lak spuiten op z'n best

Ontdek de kunst van verfprecisie met onze latex/lak spuitspecialisatie! Geef je muren en plafonds moeiteloos een moderne uitstraling met onze gespecialiseerde verftechniek. Latex spuiten is dé oplossing voor een strakke en vernieuwde look, vooral bij het behandelen van uitgestrekte oppervlakken.

Onze ervaren schilders maken gebruik van geavanceerde airless latex verfspuiten voor een razendsnelle en kostenefficiënte afwerking. Verrijk je leefruimte met onze expertise in schilderwerk en ontdek hoe latex/lak spuiten het verschil kan maken.

Projecten

Bekijk recente projecten

Luxe woonkantoor

Amsterdam

Interieur grachtenpand

Amsterdam

Appartement

Amsterdam

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.