...
IMG_6911

Vrijblijvend advies

Buitenschilderwerk

Of je nu een huis- of bedrijfspandeigenaar bent, vroeg of laat is buitenschilderwerk onvermijdelijk. Wij nemen deze taak serieus en zorgen we voor een professionele afwerking. Onze aanpak houdt rekening met diverse factoren, waaronder de weersomstandigheden. We passen onze werkzaamheden aan op basis van de temperatuur, luchtvochtigheid en de stand van de zon. Op deze manier werken we niet alleen efficiënt, maar leveren we ook buitenschilderwerk van topkwaliteit zonder concessies te doen.

Voorkom onnodige kosten

Wacht niet te lang met het schilderen van je woning, anders neemt het risico op hoge onderhoudskosten door vochtproblemen en houtrot toe. Onze suggestie: investeer in kwalitatief buitenschilderwerk, dat gemiddeld 8 tot 10 jaar meegaat en zo toekomstige kosten helpt voorkomen!

Langdurige zorg voor je woning

Ontdek de voordelen van onze langdurige onderhoudsplannen voor buitenschilderwerk. Met ons meerjarig onderhoudsplan, bekend als het “meerjarenplan”, behoud je jouw pand/woning jaar na jaar in optimale staat tegen een vast tarief. Ons meerjarig onderhoudsplan onderscheidt zich vooral door kwaliteit en service, en biedt duurzame zorg voor de uitstraling en conditie van jouw eigendom.

Buitenschilderen: bescherming en stijl in één

Buitenschilderwerk gaat verder dan alleen het verfraaien van je woning; het biedt tastbare voordelen die de duurzaamheid en bescherming van je huis verbeteren. Hier zijn vijf redenen waarom investeren in buitenschilderen een slimme keuze is

Profiteer van verminderd Btw-tarief op Schilderwerk!

Ontdek de voordelen van het verlaagde btw-tarief op schilderwerk: slechts 9% btw in plaats van 21%. Deze gunstige regeling is van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar. Voor meer details over de voorwaarden, raadpleeg de website van de Belastingdienst.

Buitengevel schilderen

Jouw buitengevel wordt voortdurend blootgesteld aan wisselende weersomstandigheden. Professioneel schilderwerk is essentieel voor effectieve bescherming, en wij hebben de kennis om op maat gemaakte verfsystemen toe te passen op elke buitengevel. Onze benadering gaat verder dan alleen de ondergrond; we analyseren de gehele gevel. Voor een geïsoleerde spouwmuur adviseren wij bijvoorbeeld een dampopen systeem, terwijl een oude gevel optimaal profiteert van een scheuroverbruggend systeem. Vertrouw op onze expertise voor duurzame bescherming en een verzorgde uitstraling van jouw buitengevel.

Houtrotsanering en -reparaties

Houtrot, veelal veroorzaakt door schimmels in vochtige omstandigheden, kan ernstige schade aanrichten aan houten structuren. Vooral “lekkages” in constructies laten vocht toe, wat leidt tot onherstelbare houtrot. Problemen zoals gebrekkige glasaansluitingen en slechte ventilatie van glaslatten kunnen de vochtbelasting verhogen, schade aan hout en verflagen veroorzaken.

Bij ons voeren we effectieve houtrotherstelwerkzaamheden uit, waaronder pastareparaties, laminaties, deelvervangingen, en het afdichten van openstaande verbindingen. Vertrouw op ons voor doeltreffende oplossingen bij houtrotproblemen.

Langdurige zorg voor je woning

Ervaar de pluspunten van ons Meerjaren Onderhoudsplan voor al je schilderwerken. Dankzij ons meerjarenonderhoudsplan, ook wel bekend als het ‘meerjarenplan’, blijft jouw pand of woning jaar na jaar in optimale staat tegen een vast tarief. Ons Meerjaren Onderhoudsplan onderscheidt zich voornamelijk door kwaliteit en service, en biedt duurzame zorg voor zowel de uitstraling als de conditie van jouw eigendom.

Projecten

Bekijk recente projecten

Hoekwoning

Assendelft

Vrijstaande villa

Bergen

Grachtenpand

Muidergracht

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.