...
IMG_6911

Vrijblijvend advies

Beemsterstraat 24 appartementen

Het onderhoudsproject aan het schilderwerk in opdracht van Hemubo van 24 appartementen aan de Beemsterstraat in Assendelft is met succes afgerond. Naast het schilderen omvatte dit project ook uitgebreide reparaties van houtrot en het reinigen van kunststof geveldelen. De buitenzijde van de gebouwen, inclusief kozijnen, deuren, balkonhekken en gevels, is grondig geschilderd.

Voorafgaand aan het schilderwerk zijn alle oppervlakken geïnspecteerd op houtrot. Beschadigde houten delen zijn zorgvuldig gerepareerd of vervangen om de integriteit en duurzaamheid van de constructies te waarborgen. Vervolgens zijn de gerepareerde oppervlakken schoongemaakt, voorbereid en voorzien van hoogwaardige lak.

Dankzij een gestructureerde aanpak en regelmatige communicatie met de bewoners kon het project succesvol worden uitgevoerd, waardoor de overlast tot een minimum werd beperkt. Het project is binnen de geplande termijn succesvol afgerond, waardoor de esthetische waarde en levensduur van de appartementen aanzienlijk zijn verbeterd.

Ontdek hoe Van Dalen Schilderwerk jou van dienst kan zijn om jouw pand nieuw leven in te blazen. Neem contact met ons op of vul het offerte formulier in. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.