...
Het_Saenredam_round

Vrijblijvend advies

Zeezigt 64 appartementen

Onlangs hebben we het buitenschilderwerk van VvE Zeezigt 112/240 in Diemen succesvol afgerond, een uitdagend project waarbij gebruik werd gemaakt van een hangbrug. Dit appartementencomplex, gelegen op een prominente locatie, vroeg om een grondige opfrisbeurt om de gevels te beschermen tegen weersinvloeden en het pand een frisse, verzorgde uitstraling te geven.

 

De werkzaamheden omvatten het schilderen van de kozijnen, deuren, sauswerk en dilatatievoegen vervangen. Door de hoogte van het gebouw en de moeilijk bereikbare plekken hebben we gebruik gemaakt van een professioneel hangbrugsysteem, waardoor ons team veilig en efficiënt te werk kon gaan. Dit zorgde ervoor dat we zelfs de meest uitdagende oppervlakken perfect konden behandelen.

 

Tijdens het project werkten we nauw samen met het bestuur van de VvE en zorgden we voor minimale overlast voor de bewoners. Met de toepassing van hoogwaardige, duurzame verf is het gebouw nu optimaal beschermd tegen de elementen en ziet het er weer jaren als nieuw uit. Het project werd binnen de geplande tijd en budget opgeleverd, met een strak en professioneel eindresultaat waar zowel de bewoners als de VvE zeer tevreden mee zijn.

Ontdek hoe Van Dalen Schilderwerk jou van dienst kan zijn om jouw pand nieuw leven in te blazen. Neem contact met ons op of vul het offerte formulier in. 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.